Koga financiramo?

Raiffeisen leasing za fizičke i pravne osobe

Koga financiramo?

Raiffeisen leasing za fizičke i pravne osobe

Saznajte više

Fizičke osobe

 

Uvijek ste se pitali za koga je leasing, mogu li osim poslovnih subjekata i fizičke osobe koristiti leasing?
Odgovor je - mogu!
Planirate li kupnju automobila? Leasing financiranje može biti rješenje za vas.

Izaberete li operativni leasing kod kupnje automobila vozilo koristite na ugovoreno razdoblje uz mogućnost zamijene za novi automobil. Na taj način možete uvijek imati novi model automobila i veću sigurnost, a za jednaku ratu otplate.

Želite li na kraći rok koristiti leasing financiranje za kupnju vozila, sve informacije o leasing financiranju možete dobiti u prodajnim uredima Raiffeisen leasinga. Naši djelatnici će vam, uz individualan pristup, predložiti najoptimalniji način financiranja u skladu s vašim potrebama i mogućnostima plaćanja. 

Postupak je brz i jednostavan, i bez dodatnih troškova solemnizacije ugovora. Saznajte više o razlikama operativnog i financijskog leasinga.

Poslovni subjekti

 

Putem leasing financiranja unaprijedite vaše poslovanje kupnjom osobnih, dostavnih, teretnih vozila, prikolica, plovila, kamp kućica, kao i potrebne opreme za obavljanje vaše djelatnosti. Ukoliko je vaša djelatnost registrirana kao d.o.o., d.d., j.d.o.o., obrt ili imate samostalnu djelatnost,obiteljsko gospodarstvo - za sve infomacije o leasing finaciranju obratite nam se u prodajnim uredima Raiffeisen Leasinga ili Poslovnim centrima Raiffeisen banke.
Želite li odmah saznati koji je oblik leasinga za vas optimalan? Pročitajte više o operativnom i financijskom leasingu

Razmišljate o leasingu?

Kontaktirajte nas

Raiffeisen Leasing

Posjetite nas u jednom od leasing ureda

Raiffeisen banka

Informacije o leasingu možete dobiti i u svim poslovnim centrima Raiffeisen banke