Viličari - full service leasing

Viličari - full service leasing

Saznajte više

Operativni leasing

 

U suradnji sa svojim poslovnim partnerima, RL nudi uslugu full service viličara uz financiranje putem operativnog leasinga za srednje i velike poduzetnike.

Usluga podrazumijeva održavanje viličara s uključenim svim servisima propisanim od strane dobavljača i ovlaštenog servisera kao i otklanjanje kvarova, uz mogućnost uključivanja i dodatne usluge - kasko osiguranja viličara!

Brigu oko plaćanja računa za održavanje i premiju osiguranja prepustite nama, jer će ista biti uključena u vašu leasing ratu i to za cijelo vrijeme trajanja leasing ugovora.

Ne propustite jedinstvenu uslugu samo u ponudi Raiffeisen Leasinga, izaberite viličar kod naših ovlaštenih partnera i zatražite leasing ponudu!

Naši ovlašteni partneri:

Euromarkt d.o.o. / Hyster, Manitou

Mlakar viličari d.o.o. / Jungheinrich, Combilift, Heli

Skladišna logistika d.o.o. / Toyota

TPZ viličari d.o.o. / Linde

Kako do leasinga?

 

Jednostavno!

Izaberite objekt leasinga kod dobavljača, dostavite nam ponudu objekta leasinga i popunjeni Zahtjev za odobrenje leasinga s pripadajućom dokumentacijom. Po procjeni boniteta i odobrenju u Raiffeisen leasingu, pozivamo Vas na potpis ugovora i pripadajuće dokumentacije, nakon kojega preuzimate odabrani objekt leasinga!

Kontaktirajte nas

Raiffeisen Leasing

Posjetite nas u jednom od leasing ureda

Raiffeisen banka

Informacije o leasingu možete dobiti i u svim poslovnim centrima Raiffeisen banke