Vozila - full service leasing

Vozila - full service leasing

Saznajte više
 

ZA PRAVNE OSOBE

Oslobodite dodatno vrijeme za Vaše prioritete i poslovanje, ugovorite Full service leasing uslugu i brigu oko upravljanja voznim parkom prepustite nama. Odaberite jednog leasing partnera koji će vas savjetovati i brzo informirati te prilagoditi ugovor na Vaš zahtjev. Precizno budžetirajte vozni park i uz jedan mjesečni račun za sve usluge, smanjite troškove poslovanja. 

Prednosti

 • Flote vozila

  Flote vozila

  Za osobna i laka komercijalna vozila do 3,5 tone, usluga dostupna i za male flote (od 1 automobila)

 • Troškovi

  Troškovi

  Precizno budžetiranje voznog parka, transparentni i fiksni troškovi za ugovoreni period. Kontrola servisnih računa i izvršenih radova.

 • Dodatne usluge

  Dodatne usluge

  Uštedite vrijeme i kod nas ugovorite i neku od dodatnih usluga, koje se ne ukamaćuju.

Saznajte kako upravljate svojim voznim parkom

 

Znate li koliko dobro trenutno upravljate vašim voznim parkom?

Upravljanje voznim parkom je područje poslovanja na koje uvelike utječu brojni faktori, a može imati i znatan učinak na ukupno poslovanje poduzeća.
Ispunite naš kratki upitnik i brzo ćete dobiti uvid u trenutno stanje, a mi ćemo vam ponuditi prijedlog rješenja optimizacije vašeg voznog parka u cilju bolje efikasnosti u budućnosti.

Raiffeisen full service leasing

 • Financiranje

  Financiranje

  Uslugu fleet managementa nudimo uz financiranje putem operativnog leasinga. Možete odabrati financiranje s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, bez ili s posebnom najamninom, a period financiranja i godišnju kilometražu prilagođavamo Vašim potrebama.

 • Održavanje vozila

  Održavanje vozila

  U troškove održavanja su uključeni svi radovi propisani od strane proizvođača vozila, kao i svi izvanredni troškovi nastali prirodnim habanjem, tj. redovnom eksploatacijom vozila neovisno o periodu tvorničkog jamstva vozila.

 • Pomoć na cesti 0-24h (u suradnji s Oryx Asistencijom)

  Pomoć na cesti 0-24h (u suradnji s Oryx Asistencijom)

  Jedinstveni paket koji omogućuje besplatnu tehničku pomoć na cesti u slučaju kvara ili prometne nezgode, te mobilnost klijenta u slučaju prometne nezgode.

 • Održavanje guma

  Održavanje guma

  U troškove održavanja guma uključeni su troškovi ljetnih i zimskih guma u limitiranom/nelimitiranom obliku, izmjena i balansiranje, kao i skladištenje tijekom sezone nekorištenja.

 • Zamjensko vozilo

  Zamjensko vozilo

  Usluga zamjensko vozilo omogućuje mobilnost za vrijeme kada je Vaše vozilo na redovnom servisu, sezonskoj zamjeni guma ili u slučaju mehaničkog kvara.

 • Odvoz i dovoz vozila

  Odvoz i dovoz vozila

  Usluga odvoza i dovoza vozila uključuje dolazak na Vašu adresu, te se po završetku servisnih radova, sezonske zamjene guma ili redovnih godišnjih tehničkih pregleda/registracije vozilo vraća na željenu adresu.

Zatražite dodatne usluge

 

Dodatne usluge koje je moguće ugovoriti:

► police obveznog i kasko osiguranja
► registracija i tehnički pregled vozila
► porez na cestovna motorna vozila
► RTV pristojba

Kako do leasinga?

 

Jednostavno!

Izaberite objekt leasinga kod dobavljača, dostavite nam ponudu objekta leasinga i popunjeni Zahtjev za odobrenje leasinga s pripadajućom dokumentacijom. Po procjeni boniteta i odobrenju u Raiffeisen leasingu, pozivamo Vas na potpis ugovora i pripadajuće dokumentacije, nakon kojega preuzimate odabrani objekt leasinga!

Kontaktirajte nas

Raiffeisen Leasing

Posjetite nas u jednom od leasing ureda

Raiffeisen banka

Informacije o leasingu možete dobiti i u svim poslovnim centrima Raiffeisen banke