Full Service Leasing

Full Service Leasing

Learn more
 

Oslobodite dodatno vrijeme za Vaše prioritete i poslovanje, ugovorite Full service leasing uslugu i brigu oko upravljanja voznim parkom prepustite nama. Odaberite jednog leasing partnera koji će vas savjetovati i brzo informirati te prilagoditi ugovor na Vaš zahtjev. Precizno budžetirajte vozni park i uz jedan mjesečni račun za sve usluge, smanjite troškove poslovanja. 

Prednosti

 • Flote vozila

  Flote vozila

  Za osobna i laka komercijalna vozila do 3,5 tone, usluga dostupna i za male flote (od 1 automobila)

 • Troškovi

  Troškovi

  Precizno budžetiranje voznog parka, transparentni i fiksni troškovi za ugovoreni period. Kontrola servisnih računa i izvršenih radova.

 • Dodatne usluge

  Dodatne usluge

  Uštedite vrijeme i kod nas ugovorite i neku od dodatnih usluga, koje se ne ukamaćuju.

Raiffeisen full service leasing

 • Financiranje

  Financiranje

  Uslugu fleet managementa nudimo u suradnji sa svojim poslovnim partnerima uz financiranje putem operativnog leasinga. Možete odabrati financiranje s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, bez ili s posebnom najamninom, a period financiranja i godišnju kilometražu prilagođavamo Vašim potrebama.

 • Održavanje vozila

  Održavanje vozila

  U troškove održavanja su uključeni svi radovi propisani od strane proizvođača vozila, kao i svi izvanredni troškovi nastali prirodnim habanjem, tj. redovnom eksploatacijom vozila neovisno o periodu tvorničkog jamstva vozila.

 • Pomoć na cesti 0-24h (u suradnji s Oryx Asistencijom)

  Pomoć na cesti 0-24h (u suradnji s Oryx Asistencijom)

  Jedinstveni paket koji omogućuje besplatnu tehničku pomoć na cesti u slučaju kvara ili prometne nezgode, te mobilnost klijenta u slučaju prometne nezgode.

 • Održavanje guma

  Održavanje guma

  U troškove održavanja guma uključeni su troškovi ljetnih i zimskih guma u limitiranom/nelimitiranom obliku, izmjena i balansiranje, kao i skladištenje tijekom sezone nekorištenja.

 • Zamjensko vozilo

  Zamjensko vozilo

  Usluga zamjensko vozilo omogućuje mobilnost za vrijeme kada je Vaše vozilo na redovnom servisu, sezonskoj zamjeni guma ili u slučaju mehaničkog kvara.

 • Odvoz i dovoz vozila

  Odvoz i dovoz vozila

  Usluga odvoza i dovoza vozila uključuje dolazak na Vašu adresu, te se po završetku servisnih radova, sezonske zamjene guma ili redovnih godišnjih tehničkih pregleda/registracije vozilo vraća na željenu adresu.

Zatražite dodatne usluge

 

Dodatne usluge koje je moguće ugovoriti:

► police obveznog i kasko osiguranja
► registracija i tehnički pregled vozila
► porez na cestovna motorna vozila
► RTV pristojba

Kako do leasinga?

 

Jednostavno!

Izaberite objekt leasinga kod dobavljača, dostavite nam ponudu objekta leasinga i popunjeni Zahtjev za odobrenje leasinga s pripadajućom dokumentacijom. Po procjeni boniteta i odobrenju u Raiffeisen leasingu, pozivamo Vas na potpis ugovora i pripadajuće dokumentacije, nakon kojega preuzimate odabrani objekt leasinga!

Kontaktirajte nas

Raiffeisen Leasing

Posjetite nas u jednom od leasing ureda

Raiffeisen banka

Informacije o leasingu možete dobiti i u svim poslovnim centrima Raiffeisen banke