Uprava Raiffeisen Leasing d.o.o.

Uprava

 • Toni Jurčić - predsjednik Uprave
  • Toni Jurčić imenovan je predsjednikom Uprave Raiffeisen Leasinga odlukom Nadzornog odbora 1. studenog 2020. godine na mandat od 4 godine koji je započeo teći od dana imenovanja, temeljem suglasnosti Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za obavljanje funkcije člana Uprave leasing društva od 1. listopada 2020. godine.

   Do imenovanja za predsjednika Uprave Raiffeisen Leasinga, Toni Jurčić je od prosinca 2015. godine obnašao funkciju člana Nadzornog odbora Raiffeisen Leasinga.

   Nakon što je 1997. godine diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, karijeru je započeo u Partner banci kao kreditni referent za poslovne subjekte. Raiffeisen banci se pridružio 2002. godine kao Voditelj tima za malo i srednje poduzetništvo u zagrebačkoj podružnici odakle nakon tri godine prelazi na poziciju Direktora podružnice. Iz tog razdoblja najponosniji je na period širenja mreže na istoku grada Zagreba, otvaranja četiri nove poslovnice te na mentoriranje novih kolega u dinamičnom okruženju.

   Tri godine kasnije, točnije 2008., imenovan je zamjenikom direktora Sektora korporativnog bankarstva, nakon čega 2011. počinje raditi kao Izvršni direktor za prodajnu mrežu s fokusom na unaprjeđenje poslovnih odnosa u poslovanju sa srednjim poduzećima i segmentom malog i mikro poduzetništva. Iz tog razdoblja ističe projekt Raiffeisen Business Akademiju koju je njegov tim osmislio zajedno s Odjelom ljudskih resursa. Također, u to vrijeme je uspostavljen i definiran novi model rada s korporativnim te srednjim i malim klijentima.

   2019. godine završio je Executive MBA na poslovnoj školi Cotrugli. Fotografija visoke rezolucije

 • Ines Knapić - članica Uprave
  • Ines Knapić imenovana je članicom Uprave Raiffeisen Leasinga odlukom Nadzornog odbora 26. studenog 2019. godine na mandat od 4 godine koji je započeo teći od dana imenovanja temeljem suglasnosti Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za obavljanje funkcije člana Uprave leasing društva od 6. studenog 2019. godine.

   Diplomirala je 1999. godine na Sveučilištu u Rijeci te je nakon pripravništva u privatnom sektoru, svoju profesionalnu karijeru u bankarstvu započela 2001. godine u Raiffeisen banci kao kreditna analitičarka.

   2005. godine prelazi u odjel Rizika te s pozicije Višeg Risk Managera ubrzo preuzima funkciju Voditelja odjela upravljanja kreditnim rizicima te dvije godine nakon postoje Direktoricom istog odjela.

   Ines  Knapić je 2009. godine  imenovana zamjenicom Izvršnog direktora Upravljanja kreditnim rizikom za non-retail segment te od 2012. godine obnaša dužnost Izvršne direktorice Poslovanja s restrukturiranim klijentima i naplate. Tijekom tog razdoblja, Knapić je završila i postdiplomski studij bankarstva u Beču na WU Executive Academy. Fotografija visoke rezolucije