Obavijest klijentima – COVID-19 – mjere prevencije i pomoći klijentima

20.03.2020

Zbog provođenja mjera prevencije širenja virusa COVID-19, a temeljem preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, savjetujemo Vam da odgodite dolazak u prostorije Raiffeisen Leasinga.

 

Poštovani klijenti,

zbog provođenja mjera prevencije širenja virusa COVID-19, a temeljem preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, savjetujemo Vam da odgodite dolazak u prostorije Raiffeisen Leasinga.

Ukoliko je isto neophodno, ljubazno molimo da dolazak najavite svojim kontakt osobama ili putem dolje navedenih kanala komunikacije.

U skladu s mjerama Vlade Republike Hrvatske zbog otežanog poslovanja uvjetovanog širenjem virusa COVID-19, obavještavamo Vas da možete podnijeti zahtjev za odobrenje izmjena ugovorenog otplatnog plana, a ukoliko su zadovoljeni uvjeti, poček se odobrava na rok do 3 mjeseca.

Za vrijeme trajanja počeka, klijentima koji su uredni u plaćanju svojih obveza ne obračunavamo troškove obrade zahtjeva, opomena i zateznih kamata, te ne aktiviramo prisilne instrumente naplate.

Upućivanje zahtjeva, informacije, potrebnu dokumentaciju te odluku o vašem zahtjevu dobit ćete od svojih kontakt osoba ili putem sljedećih kanala komunikacije:

tel: 01/ 6595 000
e-mail: leasing@rl-hr.hr

Hvala na razumijevanju!