Održivi razvoj

Održivi razvoj i zaštita okoliša

 

Raiffeisen Leasing podupire poslovanje poduzeća, osobito malog i srednjeg poduzetništva, s naglaskom na poticanje domaće proizvodnje, zaposlenosti i izvoza u svim značajnim granama gospodarstva.
Vrijednost svog poslovanja ne vidimo samo jednodimenzionalno; cilj i svrhu ne vidimo isključivo u stvaranju profita, već ulogu svih pojedinaca koji rade zajedno vidimo i u stvaranju nove vrijednosti. Stvaranje profita vidimo kao rezultat sinergije aktivnosti poslovanja i u dobroj ujednačenosti našeg djelovanja koje je usmjereno i na društvo u kojem poslujemo.
Od početka poslovanja (1999. godine) na hrvatskom tržištu, Raiffeisen Leasing sudjeluje i podupire humanitarne, kulturne, sportske i druge projekte koji su važni za napredak društva. 
Ulažemo i iznimne napore u očuvanje okoliša na način da usvojenim kreditnim politikama financira poduzeća koja vode računa o štednji energije i vode, koji brinu o zbrinjavanju otpada i koji na ostale načine poštuju visoke ekološke standarde. 
Naglašavamo i fokus na ulaganja u nove visokoproduktivne energetski učinkovite tehnologije i vozila.

Pohvale/primjedbe vezane uz zaštitu okoliša molimo uputite elektronskim putem na e-mail: leasing.zastita-okolisa@rl-hr.hr