Obavijest o sudjelovanju u Programu MMPI

28.06.2022

Raiffeisen Leasing d.o.o. sudjeluje u Programu dodjele državnih potpora čiji je cilj osigurati financijsku podršku poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti povremenog prijevoza putnika u sektoru mora, prometa i prometne infrastrukture.

 

Raiffeisen Leasing d.o.o. sudjeluje u Programu dodjele državnih potpora sektoru mora, prometa, prometne infrastrukture i povezanim djelatnostima u aktualnoj pandemiji COVID-a 19 (Program MMPI) koji ima za cilj osigurati financijsku podršku poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti povremenog prijevoza putnika u sektoru mora, prometa, prometne infrastrukture radi ublažavanja posljedica krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na njihovo poslovanje.
Program je odobren 21.06.2022. temeljem donesene Odluke Vlade Republike Hrvatske o usvajanju izmjena i dopuna Programa.
Ugovori o leasingu će se uključivati u Portfelj do kraja važenja Programa uz uvjet da su potpisani najkasnije do 30.6.2022. 
Informaciju o odobrenom Programu možete pronaći na internet stranici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture 
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske - Vlada RH: Odluka o usvajanju izmjena i dopuna Programa dodjele državnih potpora sektoru mora, prometa, prometne infrastrukture i povezanim djelatnostima u aktualnoj pandemiji COVID-a 19